Cerita sexxx melayu zarah Us sex chat room

Kini Kumar semakin berani, terus menyelak baju Ustazah ke atas dan menampakkan baju dalamnya yang berwarna merah itu. Di muka Ustazah Nur riak wajahnya puas melayan bahtera seyumannya semanis gula tak pernah dia memgalami klimaks yang begitu asyik.

nama aku shah ...citer aku masa study kat oversea dulu.ada sorang kawan..nama dia..hari zul kata familiy dia nak datang lawat dia...since aku dok sorang dan rumah aku kire besar gak, so diorang nak tumpang rumah aku...

zul dah takde ayah..datang mak dia(auntie zarah),akak ipar dia(kak julie) ngan adik pompuan dia(linda).dia(actually abg tiri dia) tak datang sbb ada keje....3 hari diorang dok rumah aku..takde apa2 jadi..

Ustazah Nur merupakan guru di sekolah menengah di tempatnya, cuma 15 minit sampai ke sekolahnya, tidak terlalu jau h jarak antara sekolah dan rumahnya. Banyak kerja perlu disiapkannya sebelum balik ke rumahnya. " "Baik, nanti saya bagi tahu sama saya punya bapa." Sesi persekolahan telah tamat.

Dia merenung jam di dinding bilik guru, masa berbaki 2 jam sebelum dia balik. Ustazah Nur bergegas pulang kerana berjanji dengan bapa Raju untuk menghantar gas memasak ke rumahnya.

'auntie cantik'..kataku...tangan aku mula memeluknye dari belakang...sebelah tangan aku letak kat atas dadanya....sebelah lagi kat perutnye...mengusap2 lembut tetek auntie zarah....sudah tidak melarang lagi...teteknye dah mula mengeras....memang besar tetek auntie zarah...batang aku semakin tegang dan menikam luruh punggungnye....mulutku semakin rancak mencium auntie zarah...telinga...auntie zarah makin bernafsu..nafasnye semakin kencang..sekali sekali dia menggeselkan punggungnye ke batangku.rasa sedap dan aku tau dia pon nikmat sama...

Tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie zarah...dah basah...melurut2 di situ...membuatkan auntie zarah makin seronok...tangannye memegang tanganku dan menyuruh aku meramas2 dicelah kangkangnye..tiba2 dia berpusing mengadapku...bertentangan mata.dapat lihat dari pancaran matanya yg dia amat memerlukan belaianku..aku tidak akan menghampakannnya...muncium pipi nye...turun ke bibirnye..dengan rakus dia mencium bibirku kembali....lidah kami bertemu..menyedut lidahnye.menyedut lidah ku.kami berkeadaan begitu...dalam masa yg sama tanganku sudah meramas2 payudaranye yg besar dan sudah semakin tegang...dan kanan bertukar ganti....auntie zarah mendengus kenikmatan....tangannye sudah berada dibatangku dan meramas2 dari luar.....Hari keempat.tu diorang sepatutnye gi picnic,tapi bila aku bangun tengok diorang ada lagi.tanya apasal..diorang kata auntie zarah tak sihat...diorang tak jadi pergi..suruh gak diorang pegi since kete sumer dah sewa.gi tempat tuh kene drive sejam gak..boleh jaga auntie zarah...diorang pon setuju..tinggallah aku ngan auntie zarah kat rumah Jam baru kol 9 pagi..auntie zarah masih dalam bilik.aku lepak la kat ruang tamu sorang2..lama lepas tu auntie zarah keluar..masih pakai baju tido tapi muka dan rambut dia dah basah...maybe dia dah basuh muka and gosok gigi kot...kata kat dia breakfast kat atas meja kat dapur....aku tengok auntie zarah melangkah ke dapur tu.stim gak coz baju tido dia nipis giler..boleh nampak bra and panties dia yg warna hitam...auntie zarah nih still mude gak lagi.40 tahun.kawin masa umur 18 tahun..pastuh masa umur 27 tahun dia dah menjanda.. body auntie zarah pon mengancam lagi..figure dia aku rasa 38-26-40..best nye tetek dia besar....tiba2 aku rasa stim memikirkan pasal auntie zarah...masa tuh le suara2 sumbang yg menyuruh aku 'melakukannya'...pon fikir.lagi..le masanye.pon nekad..Aku pergi kedapur.tengok auntie zarah tengah sapu jem kat roti.membelakangi aku....slow2 aku pon rapat kat dia...pegang pinggang dia..auntie zarah terkejut..tanya apa aku buat nih.tak jawab.terus mencium telinga auntie zarah dari belakang....auntie zarah cuba mengelak..aku suruh dia diam...merapatkan badan aku ke badan auntie zarah....batang aku sekarang berada betul2 kat celah punggung dia yg montok tu...auntie zarah cuba mengelak lagi.melarang aku.katanya...kata takde apa yg nak dimalukan....Ternampaknya berdekatan meja makan terhidang segelas air teh panas, fikirnya itu mungkin Ustazah punya. Ustazah Nur yang begitu lurus bendul itu terus ke lori Kumar megambil hos yang disuruh Kumar, sementara Kumar mencari akal untuk meletakkan ubat perangsang.Kumar terlihat secawan air d iatas meja makan Ustazah Nur, lalu diletakkannya 4 biji ubat tersebut. "Terima kasih Ustazah, sekejap saya mau pasang ni hos ya! Dia menghirup lagi air tadi tapi kini sehingga habis semuanya diminum.Setelah sampai ke dapur, baru Kumar teringat yang kawannya ada meminta dia membeli ubat perangsang ketika dia ke pekan tadi. "Ini hos mau tukar la, sudah lama." "Jadi kena tukar ka? "Mesti mau tukar ini barang, kalau tak tukar nanti, terbakar Ustazah.